Publisering og versjoner

Arbeidsutkastet ditt og det publiserte nettstedet ditt er atskilt, så du kan fortsette å lage endringer i ditt eget tempo.

01

Sjekk utkastet ditt

Gå gjennom sidene dine, lenker og beskrivelser. Bytt mellom eksempel på datamaskin, nettbrett og mobil, og vent, til editoren bekrefter at alle endringer er lagret.

02

Publiser en versjon

Velg Publiser i editoren. Rimefox validerer dokumentet, renderer det til statiske filer og aktiverer dem som en ny, uforanderlig publisering. Når publiseringen er lyktes, viser editoren nettstedets adresse. Senere endringer blir i utkastet ditt, inntil du publiserer igjen.

Hvert nettsted har sin egen sikre Rimefox-adresse. Ditt eget domene er inkludert fra og med abonnementet Nettsted og kobles til under Innstillinger → Domene og adresse.

03

Vend tilbake til en tidligere publisering

Åpne Historikk for å se alle publiserte versjoner. Velg Gjenopprett versjon for å gjøre en av dem offentlig igjen.

Hvis det samme utkastet endres i en annen økt, settes den automatiske lagringen på pause for å beskytte begge versjonene. Last ned utkastet ditt før du laster inn det nyeste.

Neste veiledningSøk og deling